KRASOTKA
Category senam  

Rusia Image


2018-01-14 08:15:55


way Rusia

Hiji gambar asli awewe dina gaya Rusia kasampak pohara warni. It blends orientasi étnis jeung rasa tradisional Rusia. Lamun urang tumut kana akun kanyataan yen gambar awéwé Rusia pisan menarik, mangka teu heran kumaha endah eta narajang sakaligus unsur ngurangan sederhana Srimanganti jeung glamorous.

gaya Rusia pakéan?

Gambar beda asli Rusia? Naha barang pakean vintage masih relevan ayeuna? Ieu sadaya ngeunaan harmoni, nu dijieun salila leuwih ti hiji abad. Kumpulan desainer modern bisa ditempo sulaman, renda motong kaayaanana handmade pola rumit sarta arrangements floral dicitak alamiah dina gaya Rusia, teu balik kaluar fashion di taun anyar. Image Rusia nembongan dina wangun jeung bentuk, silhouettes, reflecting nu affiliation ka grup étnis husus. Ieu ogé lumaku pikeun rok panjang lempeng ka lantai, jeung sleeves puffed, kerah jeung nunggak, jeung sundresses konstan jeung Straps wide. Pakéan dina gaya Rusia téh basajan jeung laconic cut. Cangkéng aya biasana understated atawa overstated tekenan kana tali ipis atawa beubeur, tali anyaman. Désainer dijieun koleksi di gaya Rusia, nu milih jaringan turun-turun anu kasampak basajan jeung elegan di waktu nu sami.

way Rusia 1 image Rusia 2  image Rusia 3

Ngaliwatan pamakéan asesoris Anjeun gampang bisa ngarobah gaya, jeung cara biasa méré karakter nasional has. Nu biasa Rusia sal atawa tali beubeur bisa nyirorot ngarobah outfit nu. Pilih perhiasan stylized dijieun tina bahan caang, leuwih resep bentuk sederhana perhiasan. Ku jalan, ayeuna, sapatu fashion, sapatu jeung tas ballet jerami gampang méré catetan cara gaya Rusia. Salam jeung ayana jewelery, leungeun dijieun tékstil, batu atawa jarami.

Upami anjeun hayang nyieun gambar an peuting dina gaya Rusia, nengetan unsur saperti renda jeung sulaman. Panjang rok bébas cut Maxi atawa Midi digabungkeun jeung an kaos embroidered atawa blus dijieun tina fabrics alami bakal béda stunning! Tapi ulah poho yén cara pikeun acara sosial teu kudu teuing hiasan.

Hiji manifestasi gaya Rusia pakéan jeung bulu produk ayeuna. Sababaraha musim sakaligus tinggal di jangkungna fashion jas bulu pondok jeung jaket bulu. Aksésori sejen anu ngajadikeun eta gampang pikeun ngabentuk unsur gaya Rusia -. Hat luhur bulu

way Rusia 4 image Rusia 5  Rusia jalan 6
Tips stylists

Mun anjeun geus pihak tema atawa ilubiung dina pintonan amatir, kelimpahan elemen ieu wilujeng sumping. Dina kasus séjén, maranéhanana kudu dosed. Hiji atawa dua anggota Cope jeung tugas ieu, emphasizing kaputusan gaya. Kombinasi optimal - sundress di lantai jeung sapatu jeung Straps dina tangtu datar, a jas bisnis, jeung sal Rusia kira-kira beuheung-Na, pakéan pondok jeung kerah jeung tights kandel. Ku jalan kitu, baju Rusia embroidered kalawan haratis cut sampurna jeung jeans layu.

way Rusia 7 Rusia jalan 8  image Rusia 9 image Rusia 10 image Rusia of 11 image Rusia 12 image Rusia 13 image Rusia 14 image Rusia 15

Artikel nu patali

  pakéan peuting jeung sleeves lila
  incontinence kemih sanggeus ngalahirkeun
  The nada rahim - ngabalukarkeun
  tanda manteng sanggeus ngalahirkeun
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana