KRASOTKA
Category sesa  

Plucked fox


2018-01-14 07:03:40


Plucked rubah

Jeung datangna cuaca tiis, loba awewe nu pamikiran ngeunaan meuli jas bulu jeung jas. Upami Anjeun leuwih resep sok aya di sorotan jeung milih gambar caang, pilihan sampurna pikeun anjeun pikeun jadi jas fox, nu bakal dibahas dina ieu tulisan.

Species jas of foxes

Gumantung kana jenis bulu dipaké, model populér di handap ieu jas:

  • jas of fox beureum;
  • jas of fox;
  • jas jeung bulu bodas jeung tint blue, jsb

Sajaba ti éta, jeung di unggal tipe ieu bisa dibédakeun sababaraha subtypes. Contona, warna fox beda-beda ti abu cahya ka bulu hideung jeung bulu abu abu jeung jas of Arktik rubah di bodas nu beda aya di nu maranéhanana geus sababaraha hileud hideung.

From pisan judul jaket bulu-Na, kitu kieu nu milik spésiés bulu pondok. Tapi, sanajan di model saperti aya sababaraha pilihan gumantung panjang:

  • jas of fox luhureun cangkeng;
  • jas tina foxes nepi ka cangkeng;
  • jas saukur handap cangkeng.

Ngeunaan naon panjang katuhu pikeun anjeun, urang gé obrolan saterusna, jeung ayeuna lumangsungna mertimbangkeun model jas, meunang nu pang populerna di usum ieu.

model Popular jas of foxes jeung rubah

  1. Kiwari, di antara fashionistas nu model kawentar tina jas of foxes jeung rubah jeung tiung, nu bakal ngidinan Anjeun teu ngan kasampak stylish, tapi ogé ngarasa leuwih ditangtayungan ti usum tiis.
  2. Dina kumpulan tina désainer fashion ogé dibere rupa model jas fox jeung sleeves pondok. Pilihan saperti, supplemented ku sarung tambahan panjang bakal béda utamana feminin jeung elegan jeung bakal jadi sahabatna indispensable Anjeun salami sore rék kaluar.
  3. Ku jalan kitu, saprak we disebutkeun sarung, eta kudu dicatet yén salah sahiji tren hottest usum ieu - kombinasi kulit jeung bulu. Contona, jas fox bulu pohara populér jeung inserts kulit coklat atawa jas, belted Straps kulit.

Kumaha milih model katuhu jaket fox bulu jeung naon nya pangalusna mun teu ngagem?

Pikeun ngawitan, mertimbangkeun kriteria ku nu pangalusna milih jaket a:

  1. Kahiji, sok nengetan splendor of bulu. Kumaha leuwih megah, nu warmer anjeun bakal di hiji jaket bulu.
  2. Oge pastikeun teu datang ti bau bulu. Manéhna kudu boh lengkep bolos atawa eta geus datang ti husus, tapi bau pikaresepeun of bulu.
  3. Oge, ulah ragu nanya seller jenis fox bulu dipaké di pabrik sheepskin jeung naha aya surat kualitas eta.

The requirements kualitas, tangtu, pohara penting lamun milih hiji jaket bulu, tapi kaayaan teu kurang penting - produk sangkan luyu jeung peculiarities of inohong jeung gaya:

  1. gadis langsing bakal cocog ampir sagala modél fox bulu mantel atawa rubah a. Tapi, inget yen basajan teh jaket tina gaya foxes, ku kituna kasampak leuwih advantageously.
  2. Dina fox sarua, alatan peculiarities of bulu jeung warna, bakal béda sarua oge di kombinasi jeung papakean Palasik atawa papakéan, contona, dina gaya sederhana.
  3. Tapi dina jaket beureum-coklat caang tina fox bisa teu tiasa nyarios. Paling nguntungkeun bakal kasampak jeung papakéan Palasik.
  4. Upami anjeun hayang visually kasampak taller, milih jas nepi ka cangkeng atawa saukur handap, jeung ulah poho sapatu dina keuneung luhur stabil.
  5. Dina acara nu Anjeun hoyong kasampak teu ngan leuwih luhur, tapi slimmer, jas fox ngagabung jeung jeans ceking atawa calana panjang, jeung jeung rok pondok.
Plucked fox 1 Plucked fox 2 Plucked fox 3
Plucked ti Fox 4 Plucked ti Fox 5 Plucked fox 6
Plucked fox 7 Plucked fox 8 9 Plucked rubah


Artikel nu patali

  Mike alkohol
  appendages di awewe
  Nyiapkeun pikeun bagian cesarean
  Antivirals pikeun asuhan
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana