KRASOTKA
Category sesa  

guyonan ngalahirkeun


2018-01-14 11:14:48


fun ngalahirkeun

Salaku cunduk ngalahirkeun, komo salila pang serius of kaayaan, rasa sehat humor mindeng datang ka nyalametkeun teh. Gunana pikeun nyebutkeun kumaha berguna jeung ngajaga infusion seuri positif nalika kakandungan, ngalahirkeun jeung sanggeus ngalahirkeun. Sugan éta naha jadi popular ka unggal madhab sarta sok fun ngalahirkeun.

The dangong ka naon anu lumangsung jeung humor pikeun mantuan ngajaga karapihan, atawa pikeun nempo kaayaan atawa gently ka settle konflik teh. Ieu utamana penting lamun dina ayana wanoja hamil anu brewing pasea, sabab saraf nu pangalaman bango adversely mangaruhan kaayaan anak.

Di sisi séjén, alatan parobahan hormonal, ibu expectant mindeng dina wanda depresi. A saeutik kumisan jeung seuri ngamungkinkeun maca sagala rupa carita lucu ti rumah sakit. Barina ogé, ampir kabéh awéwé méré lahir geus ditinggalkeun an carita lucu, nu manéhna bisa ngabagikeun.

guyonan ibu hamil anu paling ilahar pakait:

  • jeung humor jeung paripolah dokter;
  • jeung paripolah salakina salila ngalahirkeun;
  • jeung kaayaan ngadadak.

carita lucu ti rumah sakit

Sajarah humor dokter

  • Sanggeus Cesarean I dicandak kaluar kana koridor. Salaki kuring nanya dokter: "Naha éta téh jadi shakes?" Dokter The balesan: "Jadi pas freeze"
  • Lamun kuring pamustunganana ngababarkeun hiji putri, dokter capé, anu geus lahir hésé saméméh kuring, bade imah. Kuring megatkeun pikeun nanyakeun ka manéhna: `Ngabejaan kuring, lamun datang keur kadua "dokter The melong lalajo sarta ngomong:"? Shift mah Rebo ... "

Stories awéwé méré lahir dina paripolah salakina

  • Di tengah peuting jeung balad indit kana tanaga gawé. Manéhna hudang salakina jeung ka manéhna ieu waktu indit ka rumah sakit. Salaki panik jeung dimimitian nyoba nyebut taksi, nyekel telepon tibalik. Lamun, ahirna, disababkeun mobil jeung ceuk nu perlu indit ka rumah sakit, supir taxi ngomong yén manéhna bakal nyoba gancang. On salaki ngawaler, "Nuhun, tapi urang teu puguh".
  • Aya aya sia leuwih goreng ti ekspektasi. Komo salakina succumb panas:. Terus hovering sabudeureun imah dibeuli jeung sidecar, sarta lamun dieureunkeun di dipan, nanyakeun, "Di mana urang orok"

lelembut di rumah sakit patali jeung kaayaan terduga

  • Di tengah sagala kalahiran di rumah sakit mareuman listrik. Keur di gelap dina korsi maternity, kuring sadar yén eureun prosés geus moal aya deui bisa. Dokter megatkeun pikeun mawa ponsel maranéhanana jeung ngirim ka nu caang di mana Anjeun hoyong. Sababaraha urang dijejeran up di hareup suku mah jeung telepon, tapi ceuk dokter nu dunya teu cukup. Saterusna kuring ditawarkeun pikeun nyokot kuring, alatan manéhna ngabogaan layar lebar ... ieu fun generasi éta.

Ieu hiji kasus hilarious sababaraha ti rumah sakit. Tapi di sagigireun lucu insiden jeung jelema, awewe dina posisi metot eta baju maternity pisan lucu. Barina ogé, hiji waktu lamun awewe geus nyumputkeun kakandungan anu lila Isro. Kiwari, ibu ibu expectant sabalikna ngantebkeun posisi anak. Jeung désainer di cara eta, maranéhanana ngan mantuan. Kaos jeung guyonan keur dibédakeun hamil teu ngan ku cut husus, tapi ogé gambar lucu jeung prasasti. Pisan nice, contona, Sigana mah T-shirt jeung ngambah leungeun leutik jeung suku. Nu prasasti dina kaos bisa nyegah nu ku ayana ibu hareup teu patut roko.

kaos jeung guyonan pikeun ibu hamil

Naha eta jadi penting pikeun bisa boga fun, nurturing barudak? Seuri - cara nu paling gampang jeung paling affordable meunang leupas tina stress. Komo élmuwan geus dibuktikeun yen jalma awewe anu nalika kakandungan seuri leuwih, kurang rawan colds jeung barudak maranéhanana teu boga masalah jeung saluran pernapasan luhur. Jadi leuwih hade maca fun reuneuh ti intimidating carita ngeunaan sagala rupa komplikasi. Angkat sorangan up.

Sanggeus kabéh, lamun diolah pikeun hiji kajadian jeung humor jeung cinta orok Anjeun, no mitos frightening ngeunaan ngalahirkeun tanpa diminishing kabagjaan keibuan.



Artikel nu patali

  laser Liposuction
  The parfum paling populér pikeun awewe
  Evaluasi personel
  Jieun pakéan konéng
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana