KRASOTKA
Category sesa  

Pupuk & quot; Kemira & quot


2017-08-16 19:28:10


Kemira pupuk

Dina artikel ieu kami baris fokus dina produksi produsén Finlandia kimia tatanén "Kemira Agro". Brand pupuk "Kemira" ayeuna dipercaya ku agronomists di leuwih ti 100 nagara di sakuliah dunya. Naha nyerah ku barang produser jadi popular? Ieu pisan basajan - pupuk ieu ngalakukeun pagawean, teu nulungan tumuwuh greenery nu mana wae nu kuat jeung cageur

. Ihtisar

Dina taun 1997, di margins OPH "bula", runtuyan tes nu dikonfirmasi nu dibandingkeun jeung nitromofoski jeung pupuk kompléks séjénna, pepelakan anu dirawat jeung pupuk "Kemira", méré hiji runtuyan magnitude luhur ngahasilkeun. Ieu ogé dicatet yén komposisi pupuk ti produser "Kemira Agro" nyaeta optimum pikeun cultivating pepelakan nungtut eusi kalium dina taneuh. Dina runtuyan itungan dilumangsungkeun, ngahasilkeun pepelakan tumuwuh di taneuh dibuka, ngaronjat ku 16% -33%. Ieu ogé nyatet eusi luhur vitamin C dina buah, sarta jadi pinunjul dina durasi gudang maranéhanana.

antara produk "Kemira Agro" pekebun urang utamana liked pupuk "Kimura gerbong", nu mangpaat pikeun pancen nu mana wae nu budaya, "kembang Kimura" - campuran mineral alus teuing keur unggal imah atawa taman kembang. Tapi salian gizi ieu, dina lingkup produsén, teu aya lian, kurang well-dipikanyaho, tapi ieu téh ku no sarana pupuk kurang éféktif. Ngeunaan eta urang gé obrolan salajengna.

Pikeun mantuan para pekebun

Ieu nice ka kaget komo patani ngalaman bisa produk "Kemira kentang." Ieu téh hiji pupuk lengkep, nu dimekarkeun pikeun unsur renik sarta mineral kentang. Produk ieu henteu ngandung klorin, eta promotes nodulation awal, jeung ngaronjatkeun hirup batur of pamotongan pikeun sababaraha bulan. Sadia dina kemasan 1 ka 25 kg per paket.

Fans of violets bakal dipake pikeun diajar ngeunaan campuran gizi "Kemira combi". Campuran ieu nyaeta kasaimbangan sampurna kalium, fosfor jeung nitrogén keur pepelakan sarupa violets jeung kebon kembang séjén. Hal ieu digunakeun salaku semprot jeung akar watering. Pupuk ieu dikenal salaku salah sahiji anu pang ekonomis antara aditif saperti.

Pikeun jalma anu nyoba leungeun maranéhanana di tutuwuhan hydroponically atawa irigasi netes ngembang, Anjeun kudu pasti coba pupuk "Kemira hydra." Ieu téh kompléks pupuk cai-leyur téh bisa ngeusi bahan watering sareng sadaya bahan perlu. Lamun maké tutuwuhan jeung bungbuahan tumuwuh leuwih gancang jeung ngurangan résiko maranéhanana jamur eleh atawa inféksi baktéri.

"Kemira Spring" dipaké ku para pekebun nyieun kaayaan nguntungkeun pikeun revival tutuwuhan jeung enhancing fase aktif maranéhanana tumuwuhna vegetative. It saukur bisa Sprinkle beungeut taneuh saméméh digging, ngaleyurkeun dina cai haneut jeung méré tutuwuhan taman watering saminggu sakali.

Tips jeung Trik Kemira Suite

Fertilizing "Kemira" - a-kinerja luhur, pupuk cost-éféktif, tapi anjeun kudu nyaho kumaha carana make eta bener. Contona, teu dulur weruh yén hirup batur cai diluted pupuk leyur "Kemira" ngan tilu poé. Mun anjeun nyimpen campuran deui, kabéh mangpaat aplikasi anak diréduksi jadi ampir enol.

Pikeun jalma anu teu boga pangalaman jeung kimia tatanén, eta leuwih hade dipake ubar "Kemira suite." Pupuk saperti disebut universal, bisa dipaké dina ampir sagala taneuh jeung nu pepelakan. Maranéhanana bisa ngarugikeun ngan lamun sistematis ngaleuwihan dosage nu. Ku alatan éta, saméméh migunakeun pupuk mana wae, eta desirable nyaho komposisi taneuh dina loka jeung nyieun nyoco mastikeun dina skéma ngadegkeun ku produsén.



Artikel nu patali

  saos cranberry
  pantai Rhodes
  alergi musiman
  antidepressants Alam
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana