KRASOTKA
Category Karajinan  

saos Oranyeu


2017-08-17 04:13:26


asin oranyeu

Urang geus jadi biasa jeung lauk jeung daging di harmoni sampurna ngan sauces seukeut jeung creamy, tapi Fruity saos amis sababaraha urang mere ilham kapercayaan. Tapi, ngan mariksa deui dina pangalaman kuring sorangan. Urang nawarkeun Anjeun, contona, saos of jeruk. It fits beautifully jeung lauk, daging, jeung kadaharan ti laut salads. Hayu urang nempo sababaraha resep metot pikeun saos oranyeu.

saos oranyeu pikeun daging

Bahan:

  • Cai - 500 ml;
  • oranyeu - 1 pc .;
  • pati - 2 sdm. spoons;
  • gula - secukupnya;
  • jeruk nipis -. secukupnya

Persiapan

Ayeuna urang nempo kumaha masak asin oranyeu. Jadi, dikumbah oge jeung oranyeu, tuang leuwih cai nu ngagolak jeung peeled. Mesek digosok dina grater rupa, tuang cai, ditunda seuneu, mawa ka kulub sarta kulub pikeun 10 menit dina panas low. Cairan ieu saterusna tapis ngaliwatan cheesecloth jeung aci nu leyur di sagelas kaldu jeung aduk ogé. Ayeuna, di campuran oranyeu ditambahkeun jeruk nipis, tuang gula jeung mawa sagalana ka kulub a.

Sakali ieu sacara saksama tuang leyuran ti pati jeung masak nepi ka kandel, terus diaduk. Saos siap cabut tina panas jeung diwenangkeun pikeun niiskeun. Tina pulp oranyeu squeeze jus, galur eta jeung nambahkeun ka pot. Sadaya campuran tuntas jeung tuang kana saucers. Éta sadaya saos oranyeu ka daging geus siap!

Oranyeu lauk asin

Bahan:

  • oranyeu - 3 PCS .;
  • bawang - 1 pc .;
  • mentega - 200 g;
  • madu cairan - 1 TSP .;
  • garing anggur bodas - 150 ml;
  • cabe bodas, uyah -. secukupnya

Persiapan

Jadi, mimiti ngaleupaskeun zest ti hiji awéwé jeung rub eta dina grater a. Next, ngagunakeun juicer ka squeeze jus jeruk. Bawang bersih, melenko neukteuk jeung nyampur jeung jus, nambah zest, madu jeung tuang anggur. Campuran ieu ditunda seuneu lemah, tapi teu dibawa ka kulub a. Manéh nu saos anu well warmed up, lalaunan nunda dina batu mentega leutik jeung aduk. Lamun massa téh lancar, tambahkeun uyah jeung cabé, piceun tina panas jeung taliti disaring. Kitu nya, saos madu-oranyeu pikeun lauk jeung kadaharan ti laut, siap!

Oranyeu saos pikeun pancakes

Bahan:

  • mentega - 120 g;
  • tipung gula - 60 g;
  • kulit oranyeu - secukupnya;
  • jus jeruk - 120 ml;
  • oranyeu panggih -. pilihan

Persiapan

Dina panci jeung handap kandel maslitse nunda mentega, gula tipung, oranyeu zest jeung panggih oranyeu. Pasang masakan dina kompor jeung digolakkeun nepi ka kira 5 menit, tuluy tuang di jus jeruk jeung terus panas keur nu sejen 5 menit, aduk ti jaman ka jaman. Ayeuna urang méré saos pikeun niiskeun ka suhu kamar, terus ka mindahkeun nu jar jeung nyimpen dina kulkas. Langsung saméméh dipake, ngan saukur haneut nepi saos di microwave jeung eta lubricates unggal sikat pancake masak.

oranyeu-mustard ganti baju keur salads

Bahan:

  • minyak zaitun - 3 sdm. spoons;
  • jus jeruk - 0,5 liter;
  • jeruk nipis - 1 sdm. séndok;
  • White siki wijen - 1 sdm. séndok;
  • asin tina jeruk
  • Dijon mustard - 2 TSP .;
  • rempah -. secukupnya

Persiapan

Jadi, ngagoreng wijen a frying pan garing nepi acquisitions coklat emas, terus nunda dina hiji coet kopi jeung grind rada. Saterusna, tuang siki kana mangkok, nambah minyak zaitun jeung nyampur well maslitse. Aya ogé nunda mustard jeung aduk deui nepi ka rata. Ayeuna sacara saksama tuang di jus jeruk, nambah jus saeutik lemon, cabé, uyah ka rasa jeung ngalayanan saos siap rupa salads dina ganti baju asli jeung lada.



Artikel nu patali

  Girl boneka Anastasia Shpagin
  diet White
  baju bodas Wanoja
  Style nagara urang
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana