KRASOTKA
Category Pantun  

Pkhali


2017-08-17 04:24:23


Pkhali

Pkhali (mhali) - plato asli dina tradisi kuliner Georgian (dina kanyataan, sayur ieu salads). Biasana pkhali disiapkeun ti komponén utama jeung ganti baju lada. Salaku komponén utama bisa dipaké bayem, asparagus, chard (daun bit), kol, daun ngora nettle, térong, kacang héjo jeung béas. Refuelling dijieun tina walnuts, bawang bodas, bawang, peppers panas, bumbu, cuka alam, cilantro jeung uyah. Nyiapkeun pkhali ngeunah, Anjeun kudu ngarti kumaha masang jeung nyiapkeun babandingan katuhu bahan. Terus - ngan imajinasi jeung intuisi kuliner

.

Pkhali térong

Bahan (4-6 servings):

  • 5 badag (tapi teu overripe eggplants);
  • 100 gram walnuts shelled;
  • 1-2 bulbs, kebat cilantro;
  • 1 séndok téh hops-suneli;
  • a saffron saeutik;
  • cengkéh
  • 4 bawang bodas;
  • cuka cahya;
  • taneuh Freshly cabe hideung;
  • uyah;
  • a minyak sunflower saeutik
  • .

Persiapan:

dikumbah térong (jeung buntut) dilegakeun dina loyang jeung tempat dina oven - Panggang 40 menit dina suhu optimal keur baking - 180-200º C. Dina mangsa ieu eggplants kudu ngahurungkeun 3 kali ka Panggang merata. Tarik kaluar pan jeung térong dipanggang jeung nungguan nepi ka maranehna bit a tiis, jeung sacara saksama nyabut kulit nu. Urang nyabut buntut. Leuwih tiis térong bakal iclass hiji dina papan motong sarta motong anu ngagunakeun péso ka "caviar".

Ayeuna nyiapkeun keusikan walnut. Grind walnut kernels, bawang, bawang bodas jeung bumbu. Anjeun tiasa make coét daging atawa kadaharan processor, Blénder. Pikeun sahingga massa nut disusun nambahkeun rempah, a cuka saeutik jeung minyak di bagian sarua, asin jeung nyampur tuntas. Campur ganti baju jeung terong beurat disusun. Anjeun bisa nerapkeun pkhali siap kana tabél.

Pkhali kacang héjo

Bahan:

  • 1 kg héjo peuteuy kacang;
  • 300 g shelled walnuts;
  • 1-2 bulbs;
  • 4-5 cengkéh bawang bodas;
  • a saffron saeutik;
  • siki coriander;
  • utsho-suneli (atawa hops-suneli);
  • kebat of cilantro;
  • daun
  • 5-8 Basil;
  • 3 daun tarragon;
  • uyah;
  • cuka;
  • powder cabe seukeut.
Pkhali kacang héjo

Persiapan:

decoctions nepi lembut kacang héjo ngora dina jumlah leutik cai jeung buang di colander a. Lamun stechёt cai, kacang rendang peso. Nyiapkeun keusikan. Grind nu kacangan salaku finely jéntré. Finely we bakal motong bawang peeled, nunda dina mangkok, sarta plesnёm prisolit a spoonful cuka. Razotrёm peeled bawang bodas di mortir a. Nah grind greens. Campur kabéh bahan disusun, nambah rempah jeung 2 séndok minyak sayur. Sambungkeun kacang jeung ganti baju jeung nyampur tuntas. Urang méré plato ngaradeg ka buncis alus soaked ganti baju. Kacang Pkhali bisa dilayanan salaku hiji plato misah.

Pkhali engkol

Bahan:

  • forks leutik engkol bodas;
  • kernels
  • 200 g walnut;
  • kebat of cilantro;
  • 2-4 cengkéh bawang bodas;
  • hops-suneli;
  • daun
  • 3-5 Basil;
  • powder cabe;
  • uyah;
  • cuka.

Persiapan:

enteng kulub engkol jeung lulus ngaliwatan hiji coet daging (anjeun bisa make processor). Ayeuna - keusikan. Grind nu kacangan, bumbu jeung bawang bodas. Tambah cuka jeung rempah. Campur dina beurat engkol salad mangkok jeung bahan bakar. Anjeun bisa gulung ka bola jeung ngatur kontak dina hiji platter jeung garnish jeung séréal dalima jeung daun anu héjo.

Pkhali of Beets

Bahan:

  • 0,5 kg Beets;
  • kernels
  • 200 g walnut;
  • kebat of cilantro 2-5 cengkéh bawang bodas;
  • hops-suneli;
  • uyah;
  • lada;
  • bit Pkhali
  • cuka
  • minyak sayur
  • .

Persiapan:

The kulit kaldu bit bumi jeung rub dina grater a. Kacangan Istolchёm jeung bawang bodas. Greens ngagiling. Sadaya racikanana, nambah rempah jeung prisolit. Tambah minyak jeung cuka. Dina mangkok salad nyampur bubur bit jeung walnut ganti baju.

Pkhali well fed jeung masakan tradisional Georgian daging jeung lauk jeung, tangtu, nu incomparable Georgian tabel anggur

.


Artikel nu patali

  A kapribadian kuat
  Tips for jeung kolot barudak preschool
  Models knitted topi
  salad "Cleopatra"
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana