KRASOTKA
Category Mimiti  

batuk nepi utah di anak


2018-01-14 05:48:42


batuk nepi utah di anak

Aya loba kasakit beda ngabalukarkeun batuk. Kalobaannana biasana patali jeung ruksakna saluran pernapasan luhur. Aya kasus dimana anak kajadian ka batuk utah. Teu perlu dina hal ieu pikeun panik barudak anu cukup ilahar di sawawa geus loba rarer. Hampru nyambung jeung jarak deukeut utah jeung puseur batuk, barudak. Batuk bisa disababkeun ku kasakit umum saperti kawas tiis umum jeung bronchitis. Pertussis ogé ngabalukarkeun batuk nu. Najan kanyataan yén ku sorangan batuk jeung utah teu jadi bahaya sabab bisa kasakit tepa bahaya disababkeun ku eta jeung komplikasi mungkin, lamun teu Resort ka treatment timely.

Mungkin sabab batuk ka utah di anak

  1. Saméméh diangkat ka dokter, Anjeun bisa nyobaan pikeun nangtukeun ngabalukarkeun anak ka dikenyang sanggeus batuk, dumasar kana gejala exhibited. Kahijina anjeun kudu ngaluarkeun batuk whooping. Gampang nangtukeun sora karakteristik tina penderita dikaluarkeun di ahir batuk. Batuk alatan pertussis lumangsung biasana teu langsung tapi ngan sanggeus sababaraha waktu (10-14 poé) sanggeus transfer of the colds anak atawa SARS. Batuk unggal poé nambahan, tumuwuh, janten paroxysmal jeung datang ka utah. Tapi dina sagala hal, sagala diatur diagnoses sorangan ukur guesses tanpa confirming nganalisa maranéhanana séwang-(mukus pager, getih).
  2. Mun anjeun ngaluarkeun batuk whooping, nu ngabalukarkeun paling dipikaresep ku batuk nu bisa ngawula salaku colds atawa SARS. Mimitina, anak mimiti snot, muriang, batuk, nu saterusna robah jadi batuk jeung utah. Ieu bisa lumangsung dina henteuna perlakuan ditangtoskeun jeung timely tina orok nu nyumbang ka perkembangan bronchitis. Aya sababaraha kasusah manggihan bronchitis, sababaraha pediatricians kadang bingung lamun ngadengekeun ka anak, dilegaan phlegm jeung hoarseness. Waktu teu nulis resep perlakuan hade, hasilna bronchitis jeung dimekarkeun.
  3. ngabalukarkeun umum séjén batuk dina anak bisa jadi, ngan irung runny. Salaku anak ngora teu sok digawé vysmarkivat nozzle ka ahir jeung bagian tina mukus ngajalankeun turun tembok deui, sarta bagean nu eta swallowed. Hasilna, eta ngawangun up, awak nyoba neangan leupas tina mukus, dina hal ieu, batuk fit, ngabalukarkeun anak ka dikenyang. Eta sia noting yen teu sakabeh kasus kudu ngalir irung, lamun ngabalukarkeun ieu utah mukus. Irung ngan bisa ngabareuhan tanpa rhinitis biasa.
  4. Aya kasus lamun rupa réaksi alérgi ngangsonan batuk ka utah barudak. Ieu bisa alérgi ka bahan kimia rumah tangga, sababaraha tutuwuhan, sato, obat jeung leuwih. Tapi biasana lumangsung dina anak anu boga predisposition genetik ka alergi.
Treatment

Lamun gejala nu ilahar tiis jeung anak nu komo leuwih batuk jeung utah, teu reureuh batuk jeung utah ti rebnka jeung nyoba ngajawab masalah. Pikeun nyingkahan komplikasi, eta leuwih hade pikeun nyadiakeun terampil. Maranéhanana baris nangtukeun akurasi diagnosis jeung nunjuk treatment perlu. Tapi saencan Anjeun boga waktu konsultasi ahli, Anjeun bisa Resort ka lila-nasional dibuktikeun, maranéhanana ngan teu ngarugikeun anak. Bantuan alus dina kasakit nanaon ieu, tea panas jeung jam buah prambus atawa susu warmed jeung madu. Jeung kasakit tepa kudu ventilated jadi rutin kamar jeung humidify hawa nu diperlukeun. Nyandak ubar béda tanpa konsultan dokter teu disarankeun. Ieu bisa ngabalukarkeun réaksi alérgi dina orok.



Artikel nu patali

  karaton - Gejala
  leungeun Florarium sorangan
  The tangkal dina tembok dina interior
  Kulit Kaos
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana