KRASOTKA
Category ubar  

pakean rumaja


2018-01-14 09:32:47


pakean rumaja

rumaja - waktu ngimpi sajajalan, paripolah gagabah, experimentation konstan. Dina mangsa ieu, kids Anjeun nyalin brahala maranéhanana, sacara saksama ngawas tren ayeuna dina fashion, nyoba pikeun nganyatakeun diri jeung jadi teu kawas batur. Konsep fashion pikeun rumaja pisan robah-robah. Nu panganyarna, ieu mutuskeun pikeun niru para musisi jeung panyanyi, sarta generasi kiwari disebut maju jeung ningkat.

Salaku nonoman ayeuna leuwih resep? Naon a baju fashionable pikeun teens? - Maranéhanana milih genah, kacaangan, maké merek ngan well-dipikawanoh. Quality oge kudu jadi anu pangalusna. Désainer ngadangu pamadegan kontradiktif ti rumaja - maranéhanana hayang nangtung kaluar jeung di waktu nu sami sieun keur ngartikeun ku peers maranéhanana. Nyieun baju kategori nuntut ieu -. Tugas paling hese

fashionable gaya baju keur teens

Boga gaya Anjeun sorangan jeung milih pakean katuhu pohara penting dina umur ngora.

Pikeun nyieun leuwih gampang, urang ngécéskeun arah dasar dina gaya of rumaja:

  1. Style "schoolboys British" - basajan jeung rapih. Anu mimiti, pamakéan sabenerna sakola salaku baju fashionable pikeun teens. Puncak popularitas datang dina 80s, sakapeung disebut gaya "nonoman elite". Ciri - rigor, mantri, well-groomed, fabrics warna polos atawa dina kurung atawa strip. Warna kusam abu - abu, hideung, poék bulao, paul ngora, bodas, beige. Unsur ieu baris pakean antarana kaos, rok pleated, calana classik ketat, jeans, jaket, dasi jeung kukupu, moccasins, sendal jeung saterusna.
  2. baju Nu paling nyaman jeung fashionable pikeun teens "sapatu gaya" . It asalna dipaké di antara fans of skateboarding. Ayeuna rumaja maké éta dina kahirupan sapopoé, fitur utama: kedap kaos, tank tops, atawa leupas kaos, sweatshirts, kolor atawa calana wide, sneakers atawa ngajalankeun sapatu, pita pigeulang, caps baseball. Pakean ieu keur fashionable pinuh ku rumaja ngaliwatan cut-rupa sadaya, Anjeun bisa nyumputkeun flaws inohong, jeung barudak mah kacida rumit ngeunaan eta.
  3. Keur loba katresna rumaja jadi baju fashionable dina gaya "punk" . Gaya ieu teu kakara datang kana fashion, salila eta nyandak leuwih ti dasawarsa. Ku alam anak, rahayat pemberontak budaya ieu, maranéhanana jelas bédana demeanor, komo pamikiran. Teu dulur bakal wani makekeun baju sorangan di baju kitu, Anjeun gaduh jiwa ngarasa deukeut kana éta hal. Highlights - jeans jeung rivets, zippers, mindeng bedah, jeung ranté jeung badges. Loba unsur kulit. Kaos, sweatshirts mindeng asymmetrical, jeung prasasti provokatif stretched. Rok anu pendék, sakapeung di kurung atawa kulit hideung. Jaket denim, belts jeung studs, sneakers dina suku-Na.
  4. "Gothic kakuatan keur narik ati" ngabogaan salah sahiji gaya baju fashionable pikeun katresna rumaja modern. Mods ieu bisa gampang ngitung jalan:. Jumlah maximum unsur di jeans hideung, calana jeung ranté, rivets, dresses vintage, kaos kaki, rok, corsets, sapatu dina gaya militer, Polandia kuku hideung, lipstik hideung
  5. baju usum panas fashionable pikeun rumaja dina gaya "peuyeum" atawa "peuyeum rahmat" utamana dina bikang. Taya sahijieun jeung sia bisa ngeureunkeun eta ngarasakeun gaya ieu. Hal ieu dicirikeun ku ornamén floral, rok luas sarta calana leupas, kavling perhiasan, shawls, scarves, sagala rupa topi, jaket, blus jeung kebat Srimanganti of wincikan metot. Meureun anak anjeun nyaéta supporter of subculture mana wae, jeung anjeun kudu hormat pilihan di pakean jeung pintonan dina fashion. Tapi barudak tumuwuh jeung rasa ngarobah!
Pantun pikeun teens 1 Pantun pikeun teens 2 Pantun pikeun teens 3
Pantun pikeun teens 4 Pantun pikeun rumaja 5 Pantun pikeun teens 6
Pantun pikeun Teens 7 Pantun pikeun teens 8 Pantun pikeun teens 9


Artikel nu patali

  Romantic gaya hairstyles
  tiram suung - ngembang di imah
  Honey Spas
  Bubuk ti cystitis
 


Loka nyaeta kumpulan swasta bahan jeung lover informational jeung sumberdaya atikan. Sadaya inpo diala tina sumber umum. Administrasi teu panawaran pikeun Pangarang bahan anu dipaké. Sadaya hak milik nu boga maranéhanana